2016-03-10 14.48.21

Foto: Maja Lindh

Efter en vådlig avramling för några veckor sen är jag nu igång med lite försiktig ridning igen. Jag startade lite vackert med att låta lugna, fina Melissa vara min ridterapeut ett tag. Henne kan man alltid lita på, hon tar hand om en på bästa tänkbara sätt!

Foto: Natalie Lindholm

Foto: Natalie Lindholm

 

 

 

 

Efter nån vecka var det dags att sitta upp på Diablo. Även han tog fram sina bästa sidor och var en riktig gentleman. Nu börjar han tycka att jag är i så bra skick så han kan busa lite, och det må väl vara hänt. Nu ska vi bara komma i form lite snabbt så att vi är rustade för en vecka hos Christofer och Rebecca Dahlgren i början av april. Ser verkligen fram mot det efter detta ofrivilliga riduppehåll!

 

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 171 user reviews.

Det här inlägget postades i Essäer. Bokmärk permalänken.