Latest news for melissa o jag1 liten.jpg

Average Rating: 5 out of 5 based on 184 user reviews.

Nu har jag tillbringat några dagar hos min vän och tränarkollega Maria Norberg. Vi har ett genialiskt (tycker vi själva i alla fall :D) upplägg där vi är varandras veckoelever. Samtidigt alltså. Melissa o jag1 liten.jpg väldigt roligt och stimulerande!

[caption id="attachment_2518" align="aligncenter" width="696"] jag och diablo dansar tillsammans med maria och hille. [/caption]
Jag hade med mig både Diablo och Heroe till Maria. Diablo är ganska nyligen behandlad för en skevhet i bäckenet (misstänker att han gått omkull i hagen) melissa o jag1 liten.jpg, så honom tog jag det väldigt lugnt med. Mest skritt och lite trav, lite skolor och en antydan till samling Han var fantastiskt pigg och glad, så behandlingen har nog gjort nytta. :)
Heroe fick arbeta på longen och vid hand. Maria och jag enades om att allt arbete jag lagt ner på avspänning och toleransträning nu har gjort honom redo för lite svårare uppgifter. Han förstår hjälperna fint och kan ta dem utan att bli stressad och spänd, så nu bestämde vi oss för att börja träna in skolhalten.

För egen del vet jag att jag gärna blir lite för försiktig med en häst som lätt blir stressad. [melissa o jag1 liten.jpg] Jag är så rädd om avslappningen, så att jag lätt väntar onödigt länge med att gå vidare. Skönt då med en kollega som säger "Han är redo, melissa o jag1 liten.jpg gör det bara!" :) Och visst var Heroe redo, han verkade mycket nöjd med att få lite nya utmaningar. <3 Nästa steg blir galoppfattning vid hand.


?? 2008-2016 Legit Express Chemist.