Latest news for uppvisning jäder midsommar 2013.jpg

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 248 user reviews.

2017 ser ut att bli ett händelserikt år! Jag har många kurser inbokade, men jag kommer också att satsa en hel del på min egen utveckling. En stor del av den utvecklingen är i och för sig att undervisa, jag lär mig så mycket av alla ni goa, ambitiösa elever och era hästar! Men så behövs det förstås tid helt för egen del också, med mina hästar.

Jag kommer att åka två vändor till Christofer Dahlgren som veckoelev och också vara med på någon eller några endagskurser för Christofer. En ny uppvisning jäder midsommar 2013.jpg, spännande bekantskap blir Jossy Reynvoet, uppvisning jäder midsommar 2013.jpg som jag ska träna för på två helgkurser. Uppvisning Jäder midsommar 2013.jpg eventuellt blir det någon helgkurs för bent branderup, om inte annat kommer jag iaf att delta som fotfolk på båda de kurser när bent kommer till ledingenäs. Och så fortsätter samarbetet med min kollega Maria Norberg, vi är veckoelever tillsammans hos varandra två gånger under året. Väldigt roligt och givande!

[caption id="attachment_2544" align="aligncenter" width="569"] Och så längtar El Diablo och jag efter att få snö igen, så att man kan rida ordentligt! Foto: Sanna Svensson[/caption] [caption id="attachment_2545" align="aligncenter" width="664"] Heroe jobbar jag bara från marken för närvarande. Foto: Sanna Svensson[/caption] [caption id="attachment_2546" align="aligncenter" width="288"] Melissa är deltidspensionär, men älskar fortfarande att få komma ut på en tur ibland. Foto: Sanna Svensson[/caption]

Jag har två fokus i träningen med både El Diablo och Heroe just nu. Dels att alltid ha en bra avslappning och korrekt ställning, böjning och sökning till handen, dels arbete med skolhalten. En kombo av väldigt basic arbete och en mer avancerad övning alltså. Viktigt tycker jag, att aldrig tappa bort kvalitén i grundarbetet!

Diablo har länge behärskat skolhalten, men kvalitén har varierat, så med honom handlar det om att få en högre lägstanivå och en jämnare kvalité. Heroe har nyligen lärt sig, med honom handlar det framför allt om att han inte ska gå in med stress, utan behålla avslappningen, och dessutom att jag ska kunna reglera vilket ben han lyfter.

På hård och isig bana idag gjorde de båda kanske det bästa skolhaltsarbete de har gjort nån gång, utifrån de olika fokus jag har med deras träning. Jag tror att jag log i en halvtimme efteråt! :)

Om du har orkat läsa ända hit så kan jag också avslöja att våra ridhusplaner har kommit ett steg närmare förverkligande! Vi har fått ok från banken, så nu börjar arbetet med att söka bygglov, ta in offerter [uppvisning jäder midsommar 2013.jpg] mm. Spännande och läskigt!


?? 2008-2016 Legit Express Chemist.