Latest news for

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 265 user reviews.

Nu är det dags igen! Till förra årets uppvisning kom över 60 besökare, det var fantastiskt roligt. I år hoppas vi förstås också på många besökare. Vi kommer att visa egna hästar, elever visar sina hästar och dessutom har vi i år en hemlig gäst. Spännande!

Och som om det inte räckte så kommer även två utställare. [] det är och . Hos PS of Sweden kan du bl. a. klämma på de nya anatomiska och de akademiska huvudlagen och de bettlösa huvudlagen, som vi har designat! Har vi tur så finns de då till försäljning , men PS har även andra produkter med sig. Och så är det Gith K med sina fantastiskt vackra, egendesignade, handsydda ullkläder.

Det blir ridning, markarbete och show i härlig blandning. Ta gärna med egen stol. Varmt välkommen!


?? 2008-2016 Legit Express Chemist.