tussilagoNu tittar tussilagon upp både här och där, eller hästhovsört, som den så passande kallas. Det sammanfaller fint med att kurs- och lektionsverksamheten verkligen tar fart igen.

Någon gång händer det dock att en kurs ställs in också, denna gång pga av alltför många oturligt skadade hästar. Det innebär att helgen den 28-29 mars finns det möjlighet att komma till mig och rida lektion ena eller båda dagarna. Så här dags på året gäller fortfarande vädergarantin. Det betyder att om vädret är för dåligt för att transportera häst eller för att rida utomhus så är det ok att avboka med kort varsel. Hör av dig om du är intresserad! Kontakt

Några andra förändringar:

 • Nyinlagd kurs utanför Linköping lör 25 april.
  Kontakt Alexandra Warg,  073-829 47 11 only_alec@hotmail.com
 • Arvikakursen i maj är flyttad till 16-17 maj.
 • Missa inte att Christofer Dahlgren kommer till Vikbolandets RF och har kurs den 24 maj. Jag ska delta med en häst, om det blir Diablo eller Heroe har jag inte bestämt. Det är verkligen lyxigt att kunna välja! Kontakt Emma Knutsson, arsektionenvrf@gmail.com

  Hmmm, Diablo…

  ...eller Heroe?

  …eller Heroe?

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 262 user reviews.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *