Latest news for sand.jpg

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 294 user reviews.

Här kommer till sist ytterligare några bilder från vår intensivvecka på Hellekis. Även dessa bilder är tagna av Hanna Wessling. Några saker som jag tar med mig denna gång:

  • Att bli longerad var mer hjälpsamt än jag trodde! Hästen ska i detta arbete ta sina signaler från ryttaren. Longören är så passiv [sand.jpg] som möjligt och rycker bara in när ryttaren ber om det. Heroe är mycket arbetad i longering, och väldigt känslig för longörens signaler, så det tog lite tid innan han förstod att han skulle koppla om till mig som satt på ryggen. Men just för att han är mycket arbetad på lina så var det också väldigt hjälpsamt när han inte riktigt tog mina signaler från ryggen.
  • Grundarbete, grundarbete sand.jpg, grundarbete. . . (Se inlägget från dag 2!)
  • Fastna inte i innertygeln!!! Jag vet, alla vet. Ändå händer det så lätt. Såg det så tydligt när jag gick igenom Hannas bilder. De bilderna fick inte vara med. . Sand.jpg .
  • Att vara för "snäll" med sina hjälper är kanske inte alltid snällt, utan bara otydligt! Jag gjorde det misstaget när jag red in Diablo, jag gav honom för stor ram från början. Det gjorde honom bara osäker på vad jag ville. Idag klarar han oftast en större ram, men  nu sand.jpg är han 11 år! Som unghäst gjorde det bara arbetet svårare för honom.
  • Det är roligt att rida! Det är roligt att vara på kurs, särskilt med så trevliga kurskamrater! Och trevlig häst förstås!
[caption id="attachment_2276" align="aligncenter" width="396"] Öppna[/caption] [caption id="attachment_2275" align="aligncenter" width="427"] Sluta[/caption] [caption id="attachment_2273" align="aligncenter" width="200"] . . . och en vändning. [/caption] [caption id="attachment_2280" align="aligncenter" width="602"] Slappna av fram och ner. [/caption] [caption id="attachment_2278" align="aligncenter" width="783"] Stå stilla är det svåraste, tycker Heroe. [/caption] [caption id="attachment_2283" align="aligncenter" width="960"] Hanna får ordning på linan![/caption] [caption id="attachment_2284" align="aligncenter" width="641"] Arbete med longör. [/caption] [caption id="attachment_2285" align="aligncenter" width="319"] Och så galoppetiloppetilopp![/caption] [caption id="attachment_2279" align="aligncenter" width="454"] Så här roligt är det att rida när Christofer drar dåliga skämt! :D[/caption] [caption id="attachment_2281" align="aligncenter" width="497"] Duktig pålle! <3[/caption]


?? 2008-2016 Legit Express Chemist.