Latest news for heroe7.jpg

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 173 user reviews.

Jobbade vidare med galoppen och bytena idag, samma jobb som i tisdags. Diablo var lite trött, inte så konstigt eftersom träningen har varit intensiv med fokus på galopp och samling, men ändå bjöd han på vilja och arbetsglädje. Jag fick honom ännu lite lättare på bogarna så att omställningen gick smidigare och då var själva bytet inte så stor sak. Lite hej och hå blir det förstås heroe7.jpg, detta är ju nytt för Diablo, men en klart godkänd början.

Sedan tittade vi på korta, snabba övergångar trav – mot piaff – trav för att se om det gick att öka reaktiviteten lite till. Och det gjorde det. heroe7.jpg Väldigt nöjd och glad idag också.

heroe7.jpg] justify;">Att lära sig rida är som ett pussel. Heroe7.jpg jag känner ofta att jag har ganska många pusselbitar och även att jag kan lägga ihop dem rätt. Men så stöter jag på problem, eller ska prova något nytt, och hur jag än letar så hittar jag inte de två sista bitarna till himlen. (Alltid himlen när man lägger pussel…) Sådan tur då att det går att få hjälp att hitta dem här på Hellekis, så att man kan pussla vidare!

[caption id="attachment_1897" align="aligncenter" width="536"] Tjoho, ett byte till höger. [/caption] [caption id="attachment_1899" align="aligncenter" width="527"] . . . och här har han just gjort ett byte till vänster. [/caption]


?? 2008-2016 Legit Express Chemist.