Nu har jag tillbringat några dagar hos min vän och tränarkollega Maria Norberg. Vi har ett genialiskt (tycker vi själva i alla fall :D) upplägg där vi är varandras veckoelever. Samtidigt alltså. Väldigt roligt och stimulerande!

diablo2

Jag och Diablo dansar tillsammans med Maria och Hille.

Jag hade med mig både Diablo och Heroe till Maria. Diablo är ganska nyligen behandlad för en skevhet i bäckenet (misstänker att han gått omkull i hagen), så honom tog jag det väldigt lugnt med. Mest skritt och lite trav, lite skolor och en antydan till samling Han var fantastiskt pigg och glad, så behandlingen har nog gjort nytta. :)
diablo5
Heroe fick arbeta på longen och vid hand. Maria och jag enades om att allt arbete jag lagt ner på avspänning och toleransträning nu har gjort honom redo för lite svårare uppgifter. Han förstår hjälperna fint och kan ta dem utan att bli stressad och spänd, så nu bestämde vi oss för att börja träna in skolhalten.
heroe9 heroe1 heroe8 heroe6

För egen del vet jag att jag gärna blir lite för försiktig med en häst som lätt blir stressad. Jag är så rädd om avslappningen, så att jag lätt väntar onödigt länge med att gå vidare. Skönt då med en kollega som säger ”Han är redo, gör det bara!” :) Och visst var Heroe redo, han verkade mycket nöjd med att få lite nya utmaningar. <3 Nästa steg blir galoppfattning vid hand.

heroe7

Average Rating: 5 out of 5 based on 275 user reviews.

Det här inlägget postades i Ridning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *