Första lektionstillfällena 2016

 

Heroe4

Foto: Sanna Svensson

Jag har fått en del förfrågningar om att ha lektioner hos mig på Övre Jäder under jul-/nyårsledigheterna. Du som är sugen på att rida lektion, hör av dig till mig så kommer vi överens om en lämplig dag och tid. Jag kommer att ha en del strötider 2-7 januari.

Vår ridbana är jättefin just nu, helt jämn med ett fint lager snö, ingen halka. Hur den fungerar framöver vet bara vädergudarna, men om du behöver avboka med kort varsel pga väder eller underlag så är det ju helt ok så här års.

Lektionspriset ligger kvar på samma nivå som 2015, alltså 450:- för en lektion här hemma hos mig. Vill du hellre vänta och rida lektion i ridhus så är närmsta tillfälle hos Vikbolandets RF söndag 24 januari. Anmälan dit görs till Emma Knutsson på arsektionenvrf@gmail.com

Önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR!

 

Det här inlägget postades i Nyheter, Ridning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *