För några dagar sen var duktiga fotografen Sanna Svensson hos oss på Övre Jäder och tog bilder på hästarna och oss. Det var -15 grader, men inte lät sig Sanna hejdas för det! Med fotograffingrarna instoppade i lämpliga vantar plåtade hon så det stod härliga till. Mot slutet svek solen, men det gjorde inget, för det blev några riktigt härliga skymningsbilder på hästarna i hagen.

Titta och njut av Sannas fina bilder!

Melissa i hagen liten Exito i hagen liten Sammy i hagen liten I hagen4 liten Heroe o jag1 liten Sammy1 liten Diablo o jag1 liten Sammy2 liten I hagen3 liten I hagen2 liten Heroe3 liten Melissa1 liten Heroe o jag2 liten Melissa i hagen2 liten Melissa o jag1 liten SammyoMaja liten Exito2 liten Melissa2 liten Exito1 liten Diablo2 liten Melissa o jag2 liten Heroe i hagen liten I hagen1 liten Diablo1 liten Heroe1 liten ExitooMaja liten Diablo o jag2 liten Heroe2 liten

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 272 user reviews.

Det här inlägget postades i Essäer. Bokmärk permalänken.