Idag har jag sandat. Och sandat. Och sandat. Jag har sandat till hagen. Jag har sandat i hagen. Jag har sandat från vattnet och från foderkammaren till hagen. Jag har sandat från hagen till stallet. Jag har sandat från stallet till gödselcontainern och jag har sandat från stallet till ridbanan.

Istiden är här. Den kommer ju i stort sett varje år, så man blir inte direkt förvånad, men särskilt kul är det inte. Både hästar och människor går omkring och spänner sig, och hästarna rör verkligen på sig så lite som möjligt.

Bra med en paddexhög i hagen.  Hacka hål och kasta ut!

Bra med en paddexhög i hagen. Hacka hål och kasta ut!

Bra att slippa slå ihjäl sig när man ska tömma skottkärran!

Bra att slippa slå ihjäl sig när man ska tömma skottkärran!

Ridbanan är mirakulöst nog inte täckt av is, så idag lyckades jag göra lite vettigt markjobb med alla tre hästarna. Alla skötte sig så fantastiskt bra, det känns som att de verkligen saknar sitt arbete när det blir så lite som det har blivit nu en period pga is och stormar.

Snö på stora delar av ridbanan! :)

Snö på stora delar av ridbanan! :)

Melissa är 21 år nu och kroppen mår inte så bra av att inte röra på sig. Hon uppskattade verkligen att kunna kliva på utan att halka och att få trava på en stor volt, pigg och glad och frustig. Diablo och Heroe fick båda jobba med tempoväxlingar, skolor och samling i skritt och trav på longen. Båda var så lyhörda och duktiga så det var en ren fröjd. Kul att det går att göra bra jobb trots knepiga förutsättningar!

Om vi ska ut och rida på sådant här underlag använder vi broddade boots. Mina favoriter är Cavallo Sport, de är väldigt enkla att ta på och sitter bra.

Broddade boots

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 162 user reviews.

Det här inlägget postades i Essäer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *