Nästa år blir det ännu lättare att komma till Övre Jäder som veckoelev. Under våren 2015 planerar vi att bygga boende för elever och, eftersom vi bor granne med en golfbana, även för golfare.

På gården finns en stor byggnad som vi har haft utarrenderad till en grannbonde. Han har haft spannmålstork och stort, ombonat förråd där. Nu slutar han att odla spannmål och vi tar tillbaka byggnaden. I förrådsdelen kommer vi till att börja med att inreda två lägenheter, en med fyra bäddar och en med två bäddar.

Det känns väldigt roligt att kunna erbjuda detta till dig som kommer hit som elev. Boendet ligger precis intill ridbanan och stallet, så du är verkligen nära din häst. Och golfarna då? De får förstås maka på sig för ryttarna och hålla sig till de veckor när jag inte har elever här. :)

Här ska det byggas!

Här ska det byggas!

Average Rating: 5 out of 5 based on 268 user reviews.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till

  1. Therese Hjelm skriver:

    Åh vad mysigt det kommer bli!!
    Snabbt jobbat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *