Härom veckan var jag i Arvika och höll kurs. Eftersom jag är uppväxt i Värmland så tycker jag att det är riktigt gôtt att få höra värmländska igen!

De flesta ekipagen var nya för mig, och flera provade på AR för allra första gången. Tänk att jag tycker att det så roligt varje gång jag får vara med om att introducera någon till AR! Alla fastnar  förstås inte för detta sätt att träna, men fantastiskt många som provar gör ju det. Många ger uttryck för hur pusselbitarna plötsligt faller på plats, hur hästen slappnar av och börjar hitta sin egen form och hur man som ryttare plötsligt börjar förstå hur det egentligen hänger ihop.

Bilder säger ofta mer än ord, så här kommer ett gäng bilder från kursen.
Duktig fotograf är Marie Bjurheden. I november ses vi igen!

 

Therese och Viktor

Therese och Viktor

Therese och Viktor3Therese och Viktor1

Nina och Isar

Nina och Isar

Nina och Isar2Nina och Isar4

Katarina och Gina

Katarina och Gina

Katarina och Gina1

Katarina och Galope

Katarina och Galope

Katarina och Curdo

Katarina och Curdo

Katarina och Curdo2

Varför ska bara människor fika?

Varför ska bara människor fika?

Johanna och Aguador

Johanna och Aguador

Johanna och Aguador2Johanna och Aguador1

Ann-Katrin och Jameson

Ann-Katrin och Jameson

Ann-Katrin och Jameson2

Ann-Katrin och Jameson1

Jag lånar Viktor

Jag lånar Viktor

Duktig pålle!

Duktig pålle!

 

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 204 user reviews.

Det här inlägget postades i Nyheter, Ridning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *