Tänk när man kommer hem riktigt trött efter jobbet en fredag eftermiddag och det känns nästan omöjligt att släpa sig ut till stallet. Ni känner säkert igen känslan. Och så gör man det ändå, för man är ju en ansvarstagande människa som inte kan låta hästarna slöa i hagen bara för att man själv är trött. Och så hämtar man in häst, gosar lite, borstar, sadlar och sitter upp. Och höstsolen lyser som bara den kan, och träden sprakar i grönt, gult och rött och hästen är superglad över att man bara orkar skritta ut i naturen, och allting känns bara bra. Då är det gôtt att leva!

Diablo1 Diablo2 öronbild i kvällssol

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 218 user reviews.

Det här inlägget postades i Essäer. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till

  1. Taina Hägglöf skriver:

    Men, så är det! Det spelar ingen roll hur jag mår när jag åker till hästarna – jag mår alltid bättre när jag lämnar dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *