Karin Kufver och Adele

Karin och Adele, tidigare veckoelev

Under sommaren har du möjlighet att komma till mig och intensivträna under några dagar, du väljer själv hur många. De veckor som det ännu finns plats är 24, 25, 26, 30, 33 och 34. Läs mer här! Det fina med intensivträning är att du släpper det mesta av vardagens krav och bara ägnar dig åt din häst, dig själv och er träning, vilket brukar ge mycket utveckling på kort tid!

Granne med oss finns en golfbana, Jönåkers golfklubb, så om du har en respektive som spelar golf så är detta ett ypperligt tillfälle för er båda att helhjärtat ägna er åt varsitt intresse och så koppla av tillsammans när dagens träning är klar.

Jönåkers GK

Jönåkers GK

I närheten av gården finns en fin badsjö. Gården ligger 20 km från Nyköping, som är en mycket trevlig sommarstad. Vill du till en lite större stad så ligger Norrköping 40 km härifrån. Jag kan även hjälpa till med boende om du vill det.

Nyköpingshus

Nyköpingshus

Hamnen i Nyköping med restauranger och caféer

Hamnen i Nyköping med restauranger och caféer

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 189 user reviews.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *