Många av mina elever, liksom jag själv, tränar utan ridhus. Oavsett hur hög ambitionsnivå man har så innebär det inskränkningar i träningen under vintern. En del ställer av sin häst helt, i alla fall under en del av vintern. Andra håller igång så gott det går.

Broddade boots

Vinterunderlag när det är som sämst. Här gäller broddade boots.

Den här vintern har, i alla fall där jag  bor, varit fantastiskt ridvänlig, medan förra vintern nog var den sämsta jag kan minnas ur ridsynpunkt. Hur det än har sett ut för din del så börjar det bli dags att komma igång ordentligt inför våren och sommaren nu!

Lördag 8/3 finns det två platser kvar om du vill rida lektion på Ålberga gård (ridhus). Kostnad 400:- plus 100:- i ridhushyra. Anmälan till mig. Kontakt

Söndag 23/3 drar Vikbolandets RF:s akademiska ridkonstsektion igång träningarna efter vinteruppehållet. Några platser kvar just nu. Mer info här.

Sista helgen i mars har jag en tvådagarskurs i Karlstad. Där finns i skrivande stund en ledig ryttarplats. Mer info här.

Efter det är det dags för mig att lasta El Diablo och styra kosan mot Hällekis och Christofer Dahlgren för en veckas träning och påfyllning av inspiration och kunskaper. Denna gång följer min dotter Maja och hennes ponny Sammy Shamrock också med, så det blir en härligt hästig mor-dottervecka!

Från en av förra årets träningar på Hällekis.

Från en av förra årets träningar på Hällekis.

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 282 user reviews.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *