Till min stora glädje har intresset för utbildningsserien varit så stort så att jag  nu har bestämt mig för att göra två grupper. Som det ser ut just nu så är båda grupperna fulla, men det går bra att anmäla sig som reserv. Det finns även gott om plats kvar för fotfolk. Kontakt

Datumen för grupp 2 blir: 12/4, 3/5, 7/6, 5/7, 2/8, 30/8, 4/10 (samtliga datum lördagar). För mer info om utbildningsserien, se ”Utbildningsserie 2014”

Jag ser mycket fram mot denna utbildningsserie, eftersom jag verkligen tror att det är ett bra upplägg, som kan motivera och inspirera genom kontinuitet och gemenskap!

Att lära sig tillsammans - det bästa sättet!

Att lära sig tillsammans – det bästa sättet!

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 267 user reviews.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.