Processer

Vilken process det är att skapa nya huvudlag! Det är ungefär som med ens egen utveckling i ridningen, eller kanske egentligen nästan vilken process som helst. Man ska göra/tillverka/utföra något. Man har nån slags bild av hur man tror att det är. Man tycker att man har koll på den bilden, man tror inte att det kan vara så himla svårt.

Den första prototypen, byggd av dörrmatta, silvertejp och ståltråd.

Den första prototypen, byggd av dörrmatta, silvertejp och ståltråd.

Så börjar man. Ganska snart upptäcker man någon detalj som man inte hade tänkt på. ”Jaha, det här måste man också ha med. Jaja, det var inte så märkvärdigt det heller.” Men så dyker det upp fler detaljer. Snart är de så många så att man måste revidera den där ursprungliga bilden. Så det gör man. ”Skönt, nu har jag koll på läget igen.” Det har man. Ett tag… Tills det börjar dyka upp saker som man inte ens vet vad man ska göra med. ”Okej, jag lägger dem åt sidan här så länge, så får vi se sedan vad vi ska göra med dem.”

Och så fortgår processen. Nya funderingar kräver nya lärdomar och nya lärdomar ger nya funderingar. Och rätt som det är så passar de där sakerna som man la åt sidan förut in i mönstret. Och så har man en helt ny bild igen!

Idag har vi träffat Karin och Taina från PS of Sweden och visat hur långt vi har kommit. Vi hade massor av frågor till dem, som har dykt upp under processens gång. Vi fick svar på allt, så nu har vi ännu lite mer att jobba med. De var väldigt nöjda med det vi har åstadkommit så här långt och det var ju roligt. Arbetet fortskrider!

Det här inlägget postades i Essäer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *