Emma o Hidalgo,  ett av ekipagen som kommer att delta.

Emma o Hidalgo, ett av ekipagen som kommer att delta.

Ryttarplatserna på utbildningsserien 2014 blev fullbokad på två timmar! Det hade jag aldrig förväntat mig, det känns fantastiskt roligt! Flera reserver är också bokade. Om det blir tillräckligt många så startar jag en grupp till, då på andra datum. För fotfolk finns det fortfarande gott om plats.

Tydligen är detta ett upplägg som tilltalar många. Jag tror att det handlar om flera saker:

  • Att få en röd tråd i sin träning. AR erbjuder i mina ögon verkligen denna röda tråd, men det är kanske inte alltid så lätt att se den eller hålla kvar vid den när man sitter själv hemma och tränar.
  • Att ha tydliga mål att träna mot. Hemma i ensamhet kan det nog lätt bli så att även om man är flitig med sin träning så blir det träning ”i största allmänhet”. Att få tydliga uppgifter att arbeta med kan kännas hjälpsamt.
  • Att veta att om en månad är det dags att visa vad man har gjort sedan sist. Det kan motivera till att gå ut och göra sitt träningspass, även om vädret/mörkret/trötthet eller något annat gör att det tar emot.
  • Att träna tillsammans ger inspiration! Här blir det en grupp som följs åt under hela säsongen. Kanske också väljer att hålla kontakt eller t.o.m. träffas mellan träningstillfällena, vad vet jag?

Att undervisa på det här sättet känns väldigt inspirerande även för mig. Det ska bli roligt att följa dessa ryttare under hela säsongen och se hur de utvecklas. Jag ser mycket fram mot detta!

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 184 user reviews.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *