Vi hoppas att höstvärmen håller i sig och bjuder in till en fortsättning på vår serie om unghästens träning lördag 19 oktober kl 14.00 – 16.00 på Övre Jäder.

Maja på Exito,  lusitano,  3, 5 år

Maja på Exito, lusitano, 3, 5 år

Under våren kunde du komma till oss på Övre Jäder vid tre tillfällen och följa Exitos grundläggande utbildning i ground work och longering. Under hösten har Maja ridit honom några gånger och nu har du möjlighet att komma hit och se hur arbetet som gjorts på marken tas med upp på ryggen. Du får se träningen, får del av teorin och har möjlighet att ställa frågor.

Vi kommer även att visa de första av de tester som man kan avlägga inom Riddarskapet för att visa att man är kapabel att utbilda sin häst enligt den akademiska ridkonstens principer. En del av dessa tester har omarbetats något under det senaste året. Heroe kommer att visa den nya versionen av longerings- och groundworktestet och Diablo får äran att visa vad som numera ingår i väpnarprovet.

Heroe på longen.

Heroe, PRE, 4, 5 år

Kostnaden är 100:-. Kaffe/te och kaka ingår. Ingen föranmälan krävs. Observera att vi håller till utomhus. Om vädrets makter är nådiga återkommer vi med ytterligare ett tillfälle under hösten.

El Diablo,  PRE-kallblodstravare,  9 år

El Diablo, PRE-kallblodstravare, 9 år

Vägbeskrivning till Övre Jäder

Mer information om de olika testerna som man kan avlägga inom Riddarskapet av den Akademiska Ridkonsten hittar du HÄR.

Average Rating: 5 out of 5 based on 154 user reviews.

Det här inlägget postades i Nyheter, Ridning. Bokmärk permalänken.