Heroe semesterEfter ett par veckors avkopplande semester i underbart sommarväder är det nu dags att dra igång undervisningen igen. Inbokade lektionsdatum på Övre Jäder är hittills måndag 12/8 från kl 17.00 och söndag 25/8 från kl 14.00. För mer information klicka HÄR! Fler datum kommer längre fram.

 

Den 17-18/7 anordnar Vikbolandets RF:s akademiska ridkonstsektion en tvådagarskurs på Näkna utanför Åby. Information om den kursen finns HÄR. Ryttarplaster är fullt, men du kan anmäla dig som reserv eller som fotfolk.

Söndag 1/9 är du välkommen på kurs hos mig på Övre Jäder. Även här är ryttarplatserna fulltecknade, men anmäl dig gärna som reserv eller som fotfolk. Mer information HÄR.

Välkommen till en hösttermin som förhoppningsvis blir fylld av god ridning och massor av inspiration!

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 230 user reviews.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.