Heroe i augusti 2013

Det här arbetar Heroe och jag med för närvarande. Vi hade ett ofrivilligt uppehåll några veckor under sommaren pga av skada (på mig, inte på Heroe!), men nu är vi igång igen.

Det är ganska mycket nerv i Heroe, men bara han känner sig trygg så går allting lugnt tillväga. Han är mycket samarbetsvillig och förstår snabbt vad jag vill att han ska göra. Taktiken har varit att ha ett ”program” som har sett likadant ut varje gång vi har arbetat på banan, och så sakta öka svårighetsgraden, både genom att kvalitén blir bättre och bättre och genom att vartefter smyga in nya övningar som logiskt bygger på det han har lärt sig.

Nu är han så säker i arbetet på marken, så snart är det dags att rida. :) Det ska bli SÅ roligt!

 

Det här inlägget postades i Essäer, Ridning. Bokmärk permalänken.