Tre fina hästar söker praktikant i sommar

Jäder-7-300x225Det blir inte alltid som man har tänkt… Trodde att jag skulle vara igång och rida för fullt igen vid det här laget, men en envis inflammation i min höft gör att jag måste fortsätta med behandlingar ett tag till, och under den tiden får jag inte rida. Kan inte heller för den delen, för jag får väldigt ont. :( Kan heller inte gå eller stå några längre stunder.

I vanliga fall tar vi inte emot praktikanter, men nu söker jag dig/er som under någon eller några veckor i sommar, med start snarast, vill ta tillfället i akt att lära dig mer om Akademisk ridkonst genom att arbeta med mina hästar under mitt överinseende. Eventuellt kan du även ta med egen häst.

Melissa porträttMelissa, min trotjänare, 19 år, svenskt halvblod, 160 cm. Behöver ridas ut 2-3 ggr/vecka. Du får även gärna rida henne korta stunder på ridbanan, hon är högt utbildad, men har en del problem med sin kropp efter bl.a. borrelia. (Eventuellt har Melissa redan en ryttare.)

 

 

DiabloEl Diablo, mycket vänligare än vad namnet antyder :) 9 år, PRE/kallblodstravare, 157 cm. Behöver mycket motion, omväxlande ridning på ridbanan, arbete vid handen och uteritter.

 

 

 

HeroeHeroe, den spanske charmören, 4 år, PRE. Arbetas endast vid handen och på longen. Mycket känslig, en utmärkt häst för att träna sig i fin hjälpgivning från marken.

 

 

Du bör vara vuxen eller i övre tonåren. Naturligtvis intresserad av och gärna ha vana av Akademisk ridkonst. Om du bor i närheten behöver du kunna komma hit minst fyra dagar/vecka. Om du bor längre bort och vill vara här en tid så får vi diskutera en lösning för boendet.

Hör av dig om du är intresserad! Kontakt

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.