Vilken härlig känsla, att få en sommareftermiddag tillsammans med duktiga ryttare och hästar som bjuder på sig själva, inte en droppe regn, medhjälpare som gör att allt flyter och en stor och uppskattande publik. Känner mig väldigt glad och tacksam!

Extra tack till Jennifer Borén som fixade fikat, Filip Elb som sköte ljudet, min man Janne som ordnar med ALLT, min dotter Maja som inte bara visade sina egna hästar utan också hjälpte mig att kunna visa mina, då jag själv är lite justerad just nu, Och sist men inte minst, naturligtvis mina elever och deras hästar – Amanda Sjöberg och Faricha, Yvonne Wengström och Fasian samt Karin Kufver och Adele.

 

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 170 user reviews.

Det här inlägget postades i Essäer, Ridning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till

  1. Katarina skriver:

    Jättekul Anna! Fina bilder. Såg i publiken att det var några ryttare som inte rider AR i vanliga fall, hoppas de blev lite ”smittade”! ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *