Champagnegalopp!

Idag firar Janne och jag 26-årig bröllopsdag! <3 Förra året när vi firade silverbröllop åkte vi till Luleå, där jag är uppväxt, och midnattssolen. Romantiskt! Men i år tyckte vi att det passade att fira med att släppa ihop Heroe med två av de andra hästarna för första gången, och så fira med att skåla i bubbel när vi såg att allt gick bra. Vad blir det om inte champagnegalopp!

Dessa tre hästar – Heroe, Sammy och Exito – är  så milda och fina i sitt sätt, så det var inga som helst problem. Nu ska de få gå tillsammans till lördag, då vi fyller på flocken med Melissa och Diablo igen. Diablo är, trots sitt flegmatiska yttre, mycket lättstressad. En ny häst i hans invanda flock får honom fullständigt ur balans. Det såg vi när Exito kom till oss i vintras. Den här gången har han fått lång tid att vänja sig vid att det finns en ny häst i hans närhet, så vi tror att det ska gå bra. Så har vi Melissa, som är sto. Vi hoppas att Heroe inser att han är valack sedan flera månader tillbaka…

Här en film om äkta glädje, dels från två som varit gifta i 26 år och fortfarande är kära, dels från en pålle som varit utan kamrater under lång tid.

Det här inlägget postades i Essäer. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Champagnegalopp!

  1. Katarina Sjöberg skriver:

    Grattis till dig och Jan!!! Johan och jag har ”bara” 22 år ihop! ;-) Vad gäller glädjen till fyrfota är det bara att instämma! Den där flickglädjen vägrar att ge vika! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *