Unghästens utbildning del 3

Exito på longenTisdag 28/5 är det dags för del 3 i vår serie om unghästens utbildning. Exito går nu fint på longen i skritt och trav, han hittar balans, böjning och fram- och neråtsökning. Han kan även vid handen göra öppna och sluta i skritt, liksom traversaler och bakdelsvändningar.

Du är välkommen till oss på Övre Jäder för att se denna träning, få del av teorin och kunna ställa frågor. Maja arbetar med Exito och jag berättar vad hon gör och varför. Du kommer även att kunna se en del träning med våra andra hästar, och inte mist så kommer även gårdens nyaste medlem att visa upp sig. Det är Heroe ZM, en 4-årig PRE-valack, som är min nya häst. :)

Vi startar kl 18.00 och håller på till ca 19.30. Kostnaden är 100:-. Kaffe/te och liten kaka ingår. Ingen föranmälan krävs. Välkommen!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.