Heroe ZM

Får jag presentera Övre Jäders nyaste medlem – Heroe ZM. Heroe är en 4-årig PRE-valack, som är uppfödd i Spanien, men har varit i Sverige sedan i januari. Vi hämtade honom från Pepino PRE igår och idag bekantar han sig gradvis med sin nya omgivning.

WP_000804

Han verkar ha tagit resan bra. Han är nyfiken på allt det nya och verkar mest längta efter att få närkontakt med sina nya hästkamrater. Det ska han få i sinom tid, men några dagar nu får han hålla sig i egen hage.

WP_000800

Han är social, vänlig och kontaktsökande. Nu ska han få landa några dagar innan arbetet börjar. Den 28/5 kan du komma och se honom om du är nyfiken. (Se inlägget nedan.)

WP_000796WP_000810WP_000805

Det här inlägget postades i Essäer, Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *