Träning på Hällekis april 2013

Fotograf: Mari Furholt Torvanger

Det här inlägget postades i Essäer, Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Träning på Hällekis april 2013

  1. Katarina Sjöberg skriver:

    Tittar på dina bilder och funderar på det vi snackade om idag på lektionen om i vilken ordning formgivningen kommer. Bild 12, 8, 6, 5 och härliga bild 19. Diablo kliver inunder sig och balanserar väldigt fint upp sig med inner bak och har kommit så långt att han även griper fram med ytter bog utan att använda den som ett ”landningsställ”. Och bild 19… vilken bärighet, balans och sänkning i bakkärran och VAR HAR MAGEN TAGIT VÄGEN??? Härligt!!!

    • Anna skriver:

      Kul att du gillar bilderna! Diablos mage mår mycket bättre och har blivit mindre tack vare Eddy Blom, Veronica Niva, Ingela Adolfsson, mig själv och motion förstås. :) Och så de småmaskiga hönäten. De hör till det bästa som har hänt i mitt hästliv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *