Reportage

Igår blev jag intervjuad och fotograferad för ett reportage som ska belysa skillnader och likheter mellan Akademisk Ridkonst och modern tävlingsdressyr. Ansatsen med reportaget är att inte hamna i vad som är rätt och fel, utan att helt enkelt se vad som skiljer och vad som förenar. Jag och en tävlingsryttare har var för sig fått svara på ett antal frågor, som jag antar är likartade för oss båda. Spännande att se vad det mynnar ut i.

Det här inlägget postades i Nyheter, Ridning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Reportage

  1. Emma skriver:

    Ska bli mycket intressant läsning då det oftast är tunnelseende innom dressyren. Eftersom jag även följer tjejens blogg som gjorde repotaget är det spännande och se hur repotaget har påverkat henne. Vet du hur hon kom på idén att göra det?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *