Nu startar vår serie om unghästens utbildning

Exito1Nu startar vi vår serie om unghästens utbildning med min dotter Majas lusitano Exito i huvudrollen. Trots att vår ridbana ännu ligger under snö och is tror vi på att den har tinat fram till den 9 april.

Exito är nu lite drygt tre år och Maja kommer vid första tillfället att visa det allra första markarbetet med honom.

Ett antal tisdagskvällar under våren är du välkommen till oss på Övre Jäder för att se denna träning, få del av teorin och kunna ställa frågor. Maja arbetar med Exito och jag instruerar och berättar vad hon gör och varför. Du kommer även att kunna se en del träning med våra andra hästar.

Första tillfället är tisdag 9/4 kl 18.00. Kostnaden är 100:- per tillfälle. Kaffe/te och liten kaka ingår. Ingen föranmälan krävs, du kan komma alla tillfällen eller bara något enstaka. Vi återkommer längre fram med övriga datum.

Vägbeskrivning

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.