I vår, med start vecka 15, kommer ni att kunna följa Exitos inledande utbildning. Han är då lite drygt tre år och min dotter Maja kommer att påbörja inlongering och markarbete med honom.

Vi bjuder nu in dig som är intresserad att följa detta arbete på nära håll. Ett antal tisdagskvällar under våren är du välkommen till oss på Övre Jäder för att se denna träning, få del av teorin och kunna ställa frågor. Maja arbetar med Exito och jag instruerar och berättar vad hon gör och varför. Du kommer även att kunna se en del träning med våra andra hästar.


Första tillfället är alltså tisdag 9/4 kl 18.00. Kostnaden är 100:- per tillfälle. Kaffe/te och liten kaka ingår. Ingen föranmälan krävs, du kan komma alla tillfällen eller bara något enstaka. Vi återkommer längre fram med övriga datum.

Vägbeskrivning

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 231 user reviews.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till

 1. ShireElin skriver:

  Åh vilken intressant idé! Synd att jag bor på tok för långt bort :/

 2. Anna skriver:

  Du får flytta närmare helt enkelt! ;)

 3. Annika skriver:

  Jag kommer jätte gärna.. Annika

 4. Caroline Dexfalk skriver:

  Vad spännande! Precis vad jag och Persefone behöver! Jag kommer gärna och tittar! Jag bor ju nära också:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *