När det kommer en ny individ till flocken så är det inte bara en ny individ, faktum är att man får en ny flock. Alla positioner måste omprövas, rangordningen kan ändras, alla måste hitta sin plats på nytt. (Det är likadant med människor, vill jag påstå.)

Våra hästar har reagerat väldigt olika på att Exito har kommit till flocken. Sammy, den tuffaste, visade bara vem som bestämmer, sedan var de kompisar. Melissa tittade på pojkarnas småtjafs och konstaterade sedan ”I´m too old for this shit”. Och sen har hon inte brytt sig. Men Diablo har haft det jobbigt. Han har svårt med förändringar och blev väldigt stressad av att det kom en ny häst. Idag, efter en vecka, verkar han ha förstått att Exito inte hotar hans tillvaro.

 

 

 

Diablo – en osäker tuffing.

 

 

 

 

Melissa – Diablos trygghet i tillvaron.

 

 

 

 

Den nya flocken. Exito längst bort med behörigt säkerhetsavstånd.

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 239 user reviews.

Det här inlägget postades i Essäer, Hästhållning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *