Bråvikens Akademiska Ridkonstsällskap har haft det lite motigt under hösten, då man blev av med det ridhus där vi haft kurser under några år. Nu är det i alla fall klart att vi kommer att ha lektioner i Vikbolandets RF:s lilla ridhus söndag 25/11. Observera nytt datum!

Du kan boka dig för en lektion som är 40-45 minuter och kostar 450:-. Min resa och ridhushyra tillkommer, kostnaden beror på hur många det blir som ska dela. Den totala reskostnaden är ca 150:-. Ridhuset kostar 50:-/timme. Kontant betalning på plats! Ta med jämna pengar, det kan bli besvärligt med växel. Du får meddelande innan om vad din totala kostnad blir, samtidigt med din lektionstid.

Uppstallning finns ej. Åskådare välkomna.

Minst fyra, max tio ekipage. Plats bereds i den ordning som anmälningarna kommer in. Anmälan direkt till Anna Lindhlindh.anna@gmail.com eller sms 070-567 52 79.

För vägbeskrivning se www.vikbolandets-ryttarforening.se

Välkommen!

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 150 user reviews.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.