Full av inspiration efter en Bent-kurs i helgen, ser jag fram mot kursen här på hemmaplan på Övre Jäder den 23/9.

Kursen kommer att ha ett lite annorlunda upplägg än vanligt. Det är många intresserade denna gång som är nya inom AR eller som inte har varit med på så mycket teori. Kursen riktar sig därför mycket till den som är ny och nyfiken OCH till den som behöver friska upp sina teoretiska grunder!

Det blir något färre ridande än vanligt (det blir fyra ekipage på olika nivå) och i stället mer tid för grundläggande teori och frågor. Eftersom fotfolket får mer utrymme än vanligt är priset för ryttare denna gång 800:-, medan priset för fotfolk är 300:-. Ryttarplatser fullt, men det går att anmäla sig som reserv. Plats finns för mer fotfolk. Om du känner någon som är nyfiken på AR så tipsa gärna om detta tillfälle!

Välkommen med din anmälan till lindh.anna@gmail.com

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 238 user reviews.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.