Det är mycket som ska göras för att omvandla en jordbruksgård till en välfungerande hästgård! Första hösten (2010) byggde vi vindskydd och stängslade för glatta livet. Vi sådde även in beten och vinterhagen.

På senhösten började vi med stallet och fick upp tre boxar. Vi har en provisorisk sadelkammare precis utanför lösdriften, så den vintern stod vi utomhus och gjorde i ordning hästarna varje dag. Det var kallt men i alla fall torrt, till skillnad från denna vinter…

 

Så under våren 2011 var det dags för ridbanan. En stor äppelträdgård skövlades och förvandlades till en sandöken. :b

 

 

 

 

 

 

Nu har turen kommit till en riktig sadelkammare. Ett gammalt vedförråd med jordgolv förvandlas sakta men säkert till sadelkammare, torkrum och redskapsutrymme. Och äntligen ska jag ha både värme och varmvatten i anslutning till stallet. Because I´m worth it!! Det är första gången i hela mitt hästliv. Betänk då att jag har hållit på i 40 år!

Här kommer lite bildexempel på vad min fantastiskt duktiga man har åstadkommit så här långt. Fler bilder kommer vartefter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här blir det torkrum.

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 213 user reviews.

Det här inlägget postades i Essäer, Nyheter. Bokmärk permalänken.