Tänk att som vuxen få åka på ridläger igen, precis som man gjorde när man var barn! Bråvikens ARS hade sitt årliga ridläger förra helgen och jag hade ännu en gång nöjet att få vara deras instruktör.

Jag vill påstå att allt som denna förening företar sig är trevligt och välorganiserat. Från tidsscheman till glutenfri kladdkaka. :) Stämningen är hjälpsam, uppmuntrande och vänlig, och det bidrar mycket till att både hästar och ryttare kan göra sitt bästa. Bidrog gjorde även Yvonne Wengström, som gästvänligt upplät sitt hem för oss.

Som vanligt var det en skön blandning av allvar, skratt och en och annan glädjetår. Det ska här avslöjas att vid något tillfälle var det tårar i ögonen på både elev, instruktör och publik. Hästen deltog dock inte i tårefloden, men han såg väldigt nöjd ut. :)

Tack alla mina duktiga, ambitiösa, nyfikna elever. Ni utvecklar både er själva och mig hela tiden.

Här kommer några bilder som vill visa glädjen i att ständigt (och i alla väder…) söka fler svar om hästar och ridning. Alla foton tagna av Ing-Marie Winborg, utom de på Ing-Marie själv (vilken överraskning!) som är tagna av Johnny Johansson och Therese Jönsson.

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 269 user reviews.

Det här inlägget postades i Essäer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *